lauantai 15. tammikuuta 2011
Kermainen lohifilee
Kerrankin lohen ollessa tarjouksessa, sellainen ostettiin ja pyöräytin siitä uunilohen kera kasvisten:
n. 1 kg norjalaista lohifilettä paketissa
n. 2 tl sitruunapippuria
½ tl suolaa
nippu tilliä (Pirkka)
4 dl ruokakermaa 5%
2 pss herne, maissi, porkkanaa
vettä (sen verran että vuoan pohja peittyy)
hieman pinnalle aromisuolaa
Lisää vettä sen verran vuoan pohjalle että sen peittyy kokonaan. Lisää kasvikset pohjalle. Asettele kala kasvisten päälle johon ripottelet sitruunapippurin, suolan, sekä pieneksi pilkotun tillin. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Anna kalan kypsyä uunissa ensin 15 minuutin verran, jonka jälkeen lisäät siihen kerman ja hieman aromisuolaa päälle. Anna kypsyä toinen 15 min, jonka jälkeen kala on valmis nautittavaksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti