torstai 20. tammikuuta 2011
Tonnikala-makaronigratiini
4 dl makaronia
1kasvisliemikuutio
1 tlk tonnikalaa öljyssä
1 pss kasvissuikaleita (Pirkka)
½ pss sipulikuutioita (Pirkka)
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tlk yrtti-tomaattimurskaa (Pirkka)
1 tl pizzamaustetta
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
Pinnalle:
1 pss (150g) emmental-mozzarellajuustoraastetta
1. Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta makaronit ja tonnikala.
2. Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Gratinoi 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Ohje löytyy tammikuun Pirkka-lehdestä :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti